Home / Horoscop saptamanal / Gemeni 8 – 14 octombrie 2018

Gemeni 8 – 14 octombrie 2018

HOROSCOP GEMENI 8 – 14 OCTOMBRIE 2018

Atentie la incidente, secrete, rabufniri, serviciu, sanatate, calatorii, tensiuni in dragoste

 

Pana vineri ai grija la rabufniri emotionale, blocaje financiare, iritare si tensiuni in dragoste sau cu copiii.

De miercuri, pana la sfarsitul lunii esti interesat mai mult de ingrijirea sanatatii si gasirea unor terapii, rutina zilnica, nivelul de trai, regimul de viata si locul de munca. Referitor la aceste lucruri, in prima parte a saptamanii poti primi vesti sau poti afla lucruri surprinzatoare, insa de miercuri pana vineri ai sansa de a lua lua decizii practice, de a lansa proiecte sau de a pune bazele unor intelegeri, cu efect pe termen lung. Duminica si luni insa, ar trebui sa eviti sau sa amani intalnirile importante.

Tot in aceeasi directie, in continuare ai ocazia sa reevaluezi legaturile colegiale si veniturile din serviciu sau munca in folosul altora. Pana joi reexamineaza aceste situatii, ca sa impiedici anumite blocaje ce tin de locul de munca, sanatate, examene, actiuni legale, strainatate sau calatorii. Afla exact ce ti-ar placea si te tenteaza, si cum sa atragi ajutorul afectiv si financiar din partea celorlalti.

In plus, Luna Noua de marti te indeamna sa reconsideri relatiile romantice, legatura cu copiii, activitatile care te fac fericit si modul in care iti exprimi sentimentele, dar si beneficiile din activitati artistice sau de creatie. Profita de aceasta perioada ca sa clarifici relatii sau situatii, si sa intelegi mai bine ce atitudine ar trebui sa adopti!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.