Home / Horoscop saptamanal / Gemeni 8-14 iulie 2019

Gemeni 8-14 iulie 2019

HOROSCOP GEMENI 8 – 14 IULIE 2019

In continuare iti indrepti preocuparile atat catre bani, confort si ceea ce detii, cat si spre cunoastere, locurile si persoanele din jurul tau.

Saptamana aceasta poti avea parte de transformari majore legate de finante, valori, resurse, posesiuni si talente, obtinerea si cresterea veniturilor, economie, investitii, siguranta materiala, confort si nivelul de trai. Poti avea parte de anumite restrictii, provocari, momente de constientizare care sa te trezeasca la realitate, situatii de criza, cel putin pe interior, dar pot aparea si noi oportunitati, perspective, lucruri sau proiecte care sa te atraga. Pot exista incheieri de capitole, rupturi sau finalizari, care sunt insa necesare pentru a echilibra ce ai nevoie cu ceea ce trebuie facut. Incearca sa accepti schimbarea de directie si sa mergi pe ceea ce simti in sufletul tau.

De luni, pana pe 19 ai ocazia sa afli informatii, sa reconsideri atitudini, sa revizuiesti mentalitati, preocupari si interese referitor la socializare, comunicare, informare, anturaj, rude, prieteni, tranzactii, schimburi si demersuri. Sunt posibile neintelegeri, tensiuni sau incidente legate de cei apropiati, comunicare, miscare sau comert, reactii impulsive si evenimente iesite din comun. Incearca sa ramai calm si deschis oricaror posibilitati.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.