Home / Horoscop saptamanal / Gemeni 8-14 aprilie 2019

Gemeni 8-14 aprilie 2019

HOROSCOP GEMENI 8 – 14 APRILIE 2019

De miercuri, pana in august ai o perioada de reevaluare a progresului, cresterii si viitorului legate de casnicie si relatiile personale, cuplu, uniuni, asocieri, contracte, procese, colaborari, parteneriate, lucrul cu publicul si aplanarea conflictelor. Pot avea loc dificultati, succesul si castigul pot stagna, dar ai ocazia sa-ti ajustezi judecata si principiile. Saptamana aceasta chiar poate exista necesitatea unei schimbari la nivel de mentalitate, interese, relatii si finante.

Poti avea succes in: ceea ce priveste obiectivele tale in viata, cariera, planul profesional, statutul social, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, imaginea publica, renumele, faima si reputatia. Informatiile descoperite sau vestile primite acum iti pot oferi noi puncte de vedere, decizii si strategii, o schimbare in modul de abordare si ocazia de a-ti corecta viziunea.

In legatura cu avantajele si beneficiile din cariera sau statutul social, pot avea loc intalniri fascinante, poti primi oferte care te-ar putea stabiliza si reinventa, poti gasi noi resurse si moduri de castig. Poti castiga din aparitii in public, poti exista oportunitati pe plan profesional, poti primi un ajutor financiar dinspre superiori sau autoritati si poti pune bazele unor relatii sau afaceri pe termen lung. Anumite persoane sau proiecte pot parea senzationale, intense si extrem de tentante, insa incearca sa fii realist, practic si cumpatat.

Concentreaza-te pe: regenerarea afectiva si financiara, despartiri, legaturi intime sau sufletesti, depasirea crizelor si pierderilor, resurse externe, imprumuturi, bani sau posesiuni la comun. Pot avea loc lectii de viata, evenimente importante sau dramatice, insa incearca sa privesti posibilele provocari, blocaje sau situatii de criza ca pe oportunitati de a acumula experienta, de a te maturiza si a recapata controlul asupra situatiilor.

Atentie la: lucrurile ce tin de colectivitate, cercul de cunostinte, grupari, organizatii, corporatii, idealurile tale, viitorul apropiat, obtinerea popularitatii si afaceri la scara larga. Ai grija la conflicte in asociatii sau parteneriate de afaceri, blocaje in obtinerea unor resurse suplimentare, imprumuturi sau fonduri la comun. Poti intampina rezistenta, te poti simti atacat, pot exista momente de lupta, frustrare, deprimare sau panica, insa toate acestea au rolul de a te face sa te autodepasesti si sa imbratisezi o noua perspectiva. Deschide ochii in special la ceea ce tine de contracte, procese, asocieri si colaborari. Fii intelept si adaptabil.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.