Home / Horoscop saptamanal / Gemeni 7-13 ianuarie 2019

Gemeni 7-13 ianuarie 2019

HOROSCOP GEMENI 7 – 13 IANUARIE 2019

De luni, pentru o luna ai cea mai buna perioada din an pe plan relational si financiar, referitor la orice colaborari, contracte, parteneriate, uniuni, legaturi directe si personale, casnicie, negocieri si aplanari de conflicte.

Poti avea succes in: intalniri, initiative si actiuni privind cercul de cunostinte, colectivitatea, obtinererea popularitatii, asociatii, organizatii, corporatii si afaceri la scara larga. Castigurile, reusitele si relatiile iti sunt favorabile in special daca tin de parteneriate, asocieri, cooperare si conlucrare. Fii sincer cu tine insuti si optimist, dar nu exagera.

Concentreaza-te pe: depasirea situatiilor de criza, regenerarea afectiva si financiara, legaturile intime, imprumuturi, surse de bani sau posesiuni la comun, mosteniri si partaje. In aceste privinte ai sansa sa recapeti controlul si sa faci planuri durabile in timp. Pregateste-te pentru o schimbare si ai mai multa incredere ca visele tale pot deveni realitate.

Atentie la: rabufniri emotionale, tensiuni in afaceri, in societate sau in cercul de cunostinte, imagine publica, tensiuni in cuplu, in relatia cu autoritatile sau superiorii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.