Home / Horoscop saptamanal / Gemeni 6-12 mai 2019

Gemeni 6-12 mai 2019

HOROSCOP GEMENI 6 – 12 MAI 2019

Incepand de luni, pana pe 21 ai tendinta sa fii mai retras, iar mintea iti sta mai mult la introspectii, psihanaliza, lucruri si persoane ascunse. Ai putea profita de aceasta perioada pentru a-ti indrepta intr-acolo interesele, preocuparile si demersurile. Chiar in primele zile, in special miercuri, poti constientiza lucruri, ti se pot dezvalui unele informatii, poti avea idei sau intalniri iesite din comun. Acorda atentie, deoarece pot exista situatii neprevazute.

Poti avea succes in: privinta acelorasi lucruri, legate de psihic, credinta, spiritualitate, subiecte oculte, activitati sau persoane secrete, renuntarea la sacrificii, dependente sau relatii nocive. Evenimentele iti pot aduce o schimbare favorabila pe termen lung prin eliminarea unor atasamente si tendinte invechite sau negative. Momentele de constientizare pot tine de statutul social si cariera sau de sacrificiile pe care le faci pentru a atinge succesul. Se poate sa-ti recapeti controlul cumva si sa primesti un ajutor psihic, afectiv sau spiritual.

Concentreaza-te pe: relatiile sociale, cercul de cunostinte, imaginea pe care o ai in fata maselor, in colectivitate, in grupari, organizatii sau corporatii, popularitate, avantajele si beneficiile obtinute din proiecte avangardiste si afaceri la scara larga. Anumite situatii te pot limita, bloca si forta sa faci o schimbare imediata, drastica si profunda, dar in acelasi timp poti avea una din cele mai bune perioade ale anului, atat pe plan relational, cat si financiar, in privinta acestor lucruri. Poti primi noi sanse de castig si oportunitatea de a obtine ce te atrage, iti doresti si ti se potriveste, fie relatie, obiect, activitate sau proiect. Incearca sa dai dovada de adaptabilitate si sa faci alegeri bune pentru viitorul tau. Iti sunt incurajate orice initiative personale, de imbunatatire a imaginii si vietii tale in general, asa ca foloseste-ti curajul, insa actioneaza moderat si cumpatat. Totul tine de atitudinea fata de societate si colectivitate, dar si de ceea ce iti doresti sa faci in viitorul apropiat. Poti avea succes in orice intalniri personale si sociale, discutii, negocieri, dezbateri, semnari de contracte, oficializari, relatii cu publicul sau parteneriate de afaceri.

Atentie la: accidente, agresivitate, incapatanare, spirit conflictual, excese, impulsivitate, blocajul resurselor externe, tensiuni in cuplu si in intimitate. Pana miercuri inclusiv fii atent si la lucruri neobisnuite si persoane ascunse. Teoretic acolo evenimentele te pot surprinde in mod placut, dar ar fi bine sa ramai conectat la realitate si deschis oricaror posibilitati.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.