Home / Horoscop saptamanal / Gemeni 6 – 12 august 2018

Gemeni 6 – 12 august 2018

HOROSCOP GEMENI 6 – 12 AUGUST 2018

Atentie la incidente, secrete, rabufniri, serviciu, sanatate, gelozie, dificultati in comunicare

 

De marti, o luna iti sunt favorizate relatiile sentimentale si cu copiii, castigurile din activitati recreative, hobbyuri sau latura artistica. In primele trei zile chiar iti sunt favorizate relatiile romantice si la distanta, studiile, turismul si distractiile, atat timp cat esti inventiv si abordezi un nou mod de actiune in privinta educatiei, perfectionarii, calatoriilor, relatiei cu strainatatea si adoptarii unor noi principii. De marti pana vineri ai grija insa la dificultati in dragoste si intimitate, si la blocaje in accesarea unor surse financiare externe. Incearca sa vezi unde ai gresit pana acum, urmeaza-ti interesul, fii practic, realist si chibzuit.

Tot de marti, pana la sfarsitul anului nu mai esti atat de irascibil si reusesti mult mai bine sa-ti controlezi pornirile. Invata sa te bazezi pe intuitie si pe momentele de iluminare.

Totusi, tema saptamanii este gasirea unor noi idei, mentalitati, forme de socializare si interactiune cu mediul apropiat. Marti, joi si sambata poti avea noi viziuni asupra acestor lucruri, poti afla noi informatii si poti intampina dificultati legate de miscare, comunicare, rude, anturaj, colegi, rutina zilnica, alimentatie, sanatate, epuizare fizica sau locul de munca, asa ca fii cumpatat si evalueaza-ti corect nivelul de putere pe care o ai. Profita de Eclipsa Solara de sambata ca sa gasesti solutii pentru activitatile obisnuite si felul in care relationezi!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.