Home / Horoscop saptamanal / Gemeni 5-11 noiembrie 2018

Gemeni 5-11 noiembrie 2018

HOROSCOP GEMENI 5 – 11 NOIEMBRIE 2018

Atentie la tensiuni in colectivitate si afaceri riscante

 

Incepand de marti, doua luni incearca sa privesti altfel viitorul si sa gasesti o forma de a te integra in colectiv si societate. Iar incepand de joi, pentru treisprezece luni norocul, sansa, cresterea si succesul te favorizeaza in orice este legat de cuplu, parteneriate, relatii personale, asocieri, colaborari, aplanarea conflictelor, procese, contracte sau reconcilieri.

De marti pana vineri ai ocazia sa iti schimbi atitudinea referitor la relatiile de dragoste si cu copiii, exprimarea artistica si veniturile din hobbyuri sau activitati de creatie, mai ales in privinta relatiei cu strainatatea si recunoasterii meritelor tale pe un plan mai larg. De sambata, pentru o saptamana poti lua initiative favorabile pentru a-ti extinde orizonturile.

Luna Noua de miercuri te indeamna spre noi inceputuri legate de ingrijirea sanatatii si gasirea unor terapii, conditiile de munca si trai, regimul de viata, rutina zilnica, locul de munca, obligatii si responsabilitati. In aceste privinte, in primele zile iti sunt favorizate clarificarile si ai capacitatea sa vezi mai bine realitatea, iar de joi pana duminica poti sa iti impui vointa si ambitia. Profita pentru a face schimbarile dorite!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.