Home / Horoscop saptamanal / Gemeni 5-11 august 2019

Gemeni 5-11 august 2019

HOROSCOP GEMENI 5 – 11 AUGUST 2019

Pana duminica inca iti mai sunt avantajate proiecte si activitati ce tin de finante, resurse si investitii. Incearca sa programezi intrevederi, sa initiezi demersuri si intelegeri.

De duminica iti revin norocul, ocaziile de extindere si sansele de crestere referitoare la relatiile personale, cuplu, uniuni, contracte, aplanarea conflictelor, procese, colaborari si lucrul cu publicul, insa chiar dinainte poti avea parte de noi oportunitati.

Tot de duminica, pana la sfarsitul lunii esti interesat mai mult de ceea ce se afla in jurul tau, comunicare, educatie, informare, anturaj, rude, prieteni, schimburi de informatii, bunuri sau idei. In aceste privinte ai o perioada favorabila intalnirilor, socializarii, negocierilor si obtinerii unor beneficii materiale.

Ca urmare, saptamana aceasta poti avea parte de victorii, castiguri, succes in relatii sau afaceri, in special cele legate de educatie, anturaj si comunicare. Poti semna parteneriate sau asocieri importante, poti lega noi prietenii, poti avea parte de reusite ce tin de comunicare, comert, transport sau publicitate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.