Home / Horoscop saptamanal / Gemeni 4-10 noiembrie 2019

Gemeni 4-10 noiembrie 2019

HOROSCOP GEMENI 4 – 10 NOIEMBRIE  2019

Saptamana aceasta poti depune eforturi mai mari in chestiuni ce tin de puterea personala, recunoasterea meritelor, ceea ce iti face placere si te face fericit, iubire, legaturi romantice, exprimarea sentimentelor, copii, arta, creativitate, joaca, relaxare si distractii. In primele doua zile pot avea loc dificultati din cauza unor actiuni de dominare sau compromisuri impuse, dar de miercuri pana saptamana ce vine exista sanse pentru negocieri, solutionari favorabile si gasirea unui echilibru. Evita forta insa fii curajos, elimina constrangerile si indrazneste sa lupti pentru drepturile tale.

Lucrurile in care te implici in mod concret sunt legate insa de munca, serviciu, obligatii, responsabilitati, reguli, disciplina si regimul de viata, imbunatatirea conditiilor de trai, terapii si ingrijirea sanatatii. Aici ai ocazia sa gasesti resurse si ajutoare, sa afli noi informatii, sa te trezesti la realitate, sa renunti la limitari, sa-ti recapeti puterea si controlul asupra situatiilor. Accepta ca a venit momentul unor transformari si incepe sa pui lucrurile in miscare pentru a-ti implini sperantele.

Alte arii de interes in care ai oportunitatea sa iti pui planurile in aplicare tin de regenerarea afectiva si financiara, ajutorul din afara, cercetarile psihice si oculte, legaturile intime si de suflet, imprumuturile, banii si bunurile la comun, mostenirile si partajele. Ai incredere sa-ti urmezi visele si imbina inspiratia cu spiritul constructiv.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.