Home / Horoscop saptamanal / Gemeni 4-10 martie 2019

Gemeni 4-10 martie 2019

HOROSCOP GEMENI 4 – 10 MARTIE 2019

Incepand din 6 martie, pana in 2026 dorinta de reforma, nevoia de eliberare de constrangeri, evenimentele tip supriza si schimbarile bruste iti pot dezvalui secrete, iti pot aduce momente de iluminare si noi directii legate de actiuni si relatii ascunse, spiritualitate, subiecte oculte, credinta, Univers, eliminarea sacrificiilor, obiceiurilor si persoanelor nocive.

Poti avea succes in: aceste privinte, in special poti renunta la dependente si abandona tendintele si relatiile toxice din viata ta. Poti descoperi lucrurile sau persoanele care iti fac rau, poti pune punct unor sacrificii si ai ocazia sa iei initiative inspirate si eficiente in privinta legaturilor secrete. Deciziile luate acum sunt durabile in timp, actiunile tale iti pot stabiliza starea psihica si iti pot consolida profitul din activitati ascunse sau spirituale.

Concentreaza-te si fii atent la: obiectivele tale in viata, cariera, planul social si profesional, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, imaginea publica, statutul social, faima si reputatie.

De marti pana pe 28 ai ocazia sa revizuiesti mentalitati si interese in aceste privinte, sa afli noi informatii, sa constientizezi anumite lucruri, dar pot exista confuzii, dezamagiri sau deziluzii. La fel, Luna Noua de miercuri poate fi inceputul unei cure de dezintoxicare, te poate ajuta sa reconsideri stari si situatii, iti poate aduce fler si inspiratie, dar si neclaritati.

Din aceste motive, in legatura cu lucrurile mentionate, marti si miercuri pot avea loc evenimente neprevazute, asa ca in prima parte a saptamanii fii atent atat la senzatii si perceptii, cat si la situatiile concrete care se intampla. Acum ai sansa sa intelegi ce tendinte negative ar trebui sa elimini, sa incepi sa faci ordine si sa controlezi lucrurile, atat timp cat iti pastrezi speranta, iti folosesti intuitia si ai incredere in simturile tale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.