Home / Horoscop saptamanal / Gemeni 4-10 februarie 2019

Gemeni 4-10 februarie 2019

HOROSCOP GEMENI 4 – 10 FEBRUARIE 2019

De luni incolo, toata luna poti obtine ajutoare financiare externe, sprijinul afectiv din partea celorlalti, avantaje si beneficii din lucruri la comun cu altcineva. Apropierea fizica, relatiile intime si sufletesti pot cunoaste o intensitate marita, poti obtine imprumuturi, poti primi o mostenire, poti castiga un partaj si poti negocia anumite aliante sau intelegeri.

De duminica, doua luni preocuparile, gandurile si interesele tale se indreapta spre cariera, urcarea in ierarhie, autoritati, imagine publica si reputatie. In martie vei avea sansa de a revizui mentalitati, idei si puncte de vedere legate de obiectivele sociale si profesionale.

Poti avea succes in: intalniri, discutii si initiative ce tin de activitati intelectuale, educatie, chestiuni legale, calatorii la distanta, turism si strainatate, in special daca sunt legate de colaborari, asocieri sau contracte. Poti pune bazele unui parteneriat de afaceri, poti gasi solutii si rezolvari ingenioase prin care sa cresti si sa evoluezi, iar Luna Noua de luni iti poate aduce noi directii si ocazii favorabile in urmatoarele saptamani.

Concentreaza-te pe: cercul de cunostinte, asociatii, organizatii, corporatii si obtinerea popularitatii. Pot avea loc intalniri provocatoare, situatii sau evenimente neprevazute. Ai puterea sa faci o schimbare legata de grupul din care faci parte, sa gasesti noi idealuri sociale sau grupari la care sa aderi, sa inventezi noi domenii de activitate si sa pui bazele unor proiecte de viitor, insa poti fi agitat, instabil si rebel. Incearca sa-ti controlezi urgenta de noutate si reforma, propune-ti un scop anume si dozeaza-ti eforturile in mod constructiv.

Atentie la: afaceri riscante, conflicte si impulsivitate in grupuri sau colectivitate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.