Home / Horoscop saptamanal / Gemeni 30 septembrie-6 octombrie 2019

Gemeni 30 septembrie-6 octombrie 2019

HOROSCOP GEMENI 30 SEPTEMBRIE – 6 OCTOMBRIE  2019

In continuare lucrurile importante tin de puterea personala, ceea ce iti face placere si te face fericit, iubire, legaturi romantice, copii, arta, creativitate, joaca, relaxare si distractii. Acum pot avea loc provocari si complicatii, dificultati care sa te oblige sa te maturizezi si sa-ti asumi anumite responsabilitati. Incearca sa fii deschis schimbarii cel putin din punct de vedere al relatiilor, castigurilor, lucrurilor, persoanelor sau activitatilor ce te atrag. Poti sa aplanezi conflicte in relatia cu tinerii sau copiii, sa initiezi, sa reinnoiesti sau sa finalizezi legaturi sentimentale, sa gasesti noi distractii, sa renegociezi castiguri din activitati creative, artistice, jocuri sau sport. Iti sunt favorabile reevaluarile, reconsiderarile si fixarea unor scopuri pe termen lung. De vineri, o luna si jumatate aici iti consumi energia si depui cele mai mari eforturi, asa ca iti sunt incurajate actiunile concrete si initiativele legate de placeri, relaxare, exprimarea sentimentelor, puterea de creatie, afirmare si recunoasterea meritelor.

Totusi, incepand de joi preocuparile tale includ si munca, serviciu, obligatii, responsabilitati, reguli, disciplina si regimul de viata, imbunatatirea conditiilor de trai, terapii si ingrijirea sanatatii. Interesul in aceste chestiuni iti va fi mentinut pana la inceputul lui decembrie, iar in primele trei saptamani din noiembrie vei avea posibilitatea de a revizui mentalitati si puncte de vedere. Spre sfarsitul saptamanii poti afla informatii secrete, pot avea loc intalniri surprinzatoare, poti gasi noi resurse si poti descoperi noi perspective cu privire la indatoriri, serviciu, munca, rutina, eforturi fizice si sanatate.

Tot incepand de joi, pana in primavara anului viitor ai calea deschisa unor schimbari profunde ce tin de recapatarea controlului, depasirea crizelor, surse externe de venituri, bani sau bunuri la comun, redresarea afectiva si financiara, cercetari psihologice si oculte.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.