Home / Horoscop saptamanal / Gemeni 30 iulie – 5 august 2018

Gemeni 30 iulie – 5 august 2018

HOROSCOP GEMENI 30 IULIE – 5 AUGUST 2018

Atentie la secrete, lege, calatorii, sanatate, tensiuni cu rudele, colegii sau strainatatea

Si saptamana aceasta, mai ales joi, atentie la incidente neprevazute, mai ales in calatorii, dificultati in examene, procese, in relatia cu strainatatea, secrete dezvaluite, persoane ascunse sau actiuni confidentiale, mai putin morale si legale.

De vineri pana martea urmatoare, ai grija si la neplaceri legate de comunicare, rude, anturaj, colegi, rutina zilnica, alimentatie, sanatate, epuizare fizica sau locul de munca. Optimismul exagerat, excesele si supraevaluarea iti pot crea dificultati. Pentru a putea avea succes incearca sa vezi exact care este nivelul puterii tale, sa fii realist si cumpatat.

Incepand de duminica, pana miercurea ce vine iti sunt favorabile legaturile sentimentale, spirituale sau la distanta, si castigurile din activitati de creatie, artistice sau distractive, atat timp cat reusesti sa iti ajustezi modul de actiune, atitudinea si initiativele in privinta educatiei superioare, perfectionarii, calatoriilor, relatiei cu strainatatea si adoptarii unor noi principii. Profita ca sa gasesti solutii inventive pentru a obtine ce iti doresti!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.