Home / Horoscop saptamanal / Gemeni 30 aprilie – 6 mai 2018

Gemeni 30 aprilie – 6 mai 2018

HOROSCOP GEMENI 30 APRILIE – 6 MAI 2018

Atentie la tensiuni cu prietenii sau sefii, rabufniri emotionale si blocaje in afaceri

De luni pana joi ai sansa de a evalua latura umana a carierei tale, actiunile de voluntariat si binefacere. Atentie insa, fii practic si cantareste corect sacrificiile necesare.

De vineri pana martea ce vine poti atrage persoane sau situatii datorita farmecului personal, dar ai grija la iluzii si prea mult idealism. Atentie si la crize, tensiuni cu prietenii sau autoritatile, blocaje financiare sau intime, aflarea unor secrete si pierderea unor resurse.

De la Luna Plina de luni, timp de zece zile poti avea parte de izbucniri datorita epuizarii fizice. Ai rabdare, nu reactiona impulsiv, ai grija de tine si nu te surmena ajutandu-i pe ceilalti in detrimentul tau. In prima parte a saptamanii inca mai poti lua decizii favorabile pe termen lung pentru a depasi crizele si pentru a renunta la anumite dependente, situatii si persoane. Iar saptamana viitoare ai toate sansele sa iti imbunatatesti starea psihica, sanatatea, conditiile de munca si trai, asa ca incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.