Home / Horoscop saptamanal / Gemeni 3 – 9 septembrie 2018

Gemeni 3 – 9 septembrie 2018

HOROSCOP GEMENI 3 – 9 SEPTEMBRIE 2018

Atentie la incidente, secrete, rabufniri, calatorii, relatia de dragoste sau cu copiii

 

Luni inca mai poti imbunatati legatura cu cei din jur, stilul de exprimare prin cuvinte sau arta, castigurile din tranzactii, relatia de iubire, comunicarea si creativitatea. Totusi, de marti pana sambata ai grija la rabufniri emotionale, blocaje financiare, iritare si tensiuni in dragoste sau cu copiii. De sambata, pentru doua luni ti se imbunatatesc relatiile cu colegii si poti obtine castiguri mai mari din serviciu. La sfarsitul saptamanii ai grija la surprize si strictete in privinta beneficiilor din munca si a legaturilor profesionale.

De joi si pana la sfarsitul lunii, in special in urmatoarele doua saptamani, atentie la incidente neprevazute, examene, calatorii la distanta, actiuni si relatii ascunse, mai putin morale sau legale.

Tot de joi, pana la anul ai din nou capacitatea de a fi responsabil si organizat cu privire la intimitate si gasirea resurselor afective sau financiare pentru a depasi crizele, iar pana saptamana viitoare ai sansa de a face o schimbare importanta, pentru a avea mai mult succes. Si tot de joi, doar pentru doua saptamani, te preocupa mai mult familia, imobiliarele si implinirea nevoilor de baza. Pana vineri poti vedea mai bine realitatea legata de aceste lucruri, si chiar poti gasi noi oportunitati de a obtine linistea sufleteasca si sentimentul de siguranta afectiva. Profita de Luna Noua de duminica pentru a adopta o noua atitudine fata de necesitatile intime si sufletesti, camin, locuri natale, familie sau parinti!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.