Home / Horoscop saptamanal / Gemeni 3-9 iunie 2019

Gemeni 3-9 iunie 2019

HOROSCOP GEMENI 3 – 9 IUNIE 2019

De marti, pana pe 27 mintea iti fuge mai mult la resursele, posesiunile si talentele tale, obtinerea si cresterea veniturilor, economie, investitii, siguranta materiala, confort si nivelul de trai. Anumite informatii sau intalniri iesite din comun iti pot deschide un nou drum, iar de duminica, pentru o saptamana poti actiona cu succes pentru a-ti vedea sperantele implinite.

Poti avea succes in: ceea ce priveste activitatile si legaturile confidentiale, lucrurile secrete, intrajutorarea si ajutorul providential. In legatura cu avantajele si beneficiile din relatii si preocupari ascunse, spirituale, oculte sau religioase, pana duminica inca mai poti primi oferte care te-ar putea stabiliza si reinventa, poti gasi noi resurse si moduri de castig. Poti primi un ajutor financiar, afectiv sau psihic neasteptat, posibil legat de autoritati, cariera, castiguri din cercetari si activitati secrete, sau te poti implica intr-o relatie ferita de ochii lumii, profunda, intima sau de suflet.

Concentreaza-te pe: propria viata, imaginea si identitatea personala, integritate, vitalitate, comportament, exprimare, infatisare, felul in care reactionezi, te exprimi si apari in fata celorlalti.

Luni, momentul de Luna Noua iti incurajeaza un nou inceput. In a doua parte a saptamanii poti da dovada de inspiratie si intuitie, pot avea loc evenimente care sa-ti deschida orizonturile, insa pot exista si confuzii, controverse si interpretari eronate. Incepand de duminica, pana pe 3 iulie poti avea parte de reusite din punct de vedere financiar si al relatiilor, in privinta acestor chestiuni.

Atentie la: agitatie, gesturi, vorbe, miscari, graba, neatentie, accidente.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.