Home / Horoscop saptamanal / Gemeni 3 – 9 decembrie 2018

Gemeni 3 – 9 decembrie 2018

HOROSCOP GEMENI 3 – 9 DECEMBRIE 2018

Atentie la incidente in public, autoritati, cuplu, asocieri, conflicte, colectivitate

 

In primele zile si in special luni, pot exista evenimente iesite din comun legate de viitorul apropiat, colectivitate, popularitate, organizatii, legaturi colegiale, cunostinte, relatii romantice sau cu copiii, venituri din munca, beneficii din activitati artistice, creative sau educative. Incearca sa imbratisezi schimbarile ce ar putea sa apara din punct de vedere al stabilizarii afective si financiare, si sa intelegi necesitatea lor.

In plus, joi se incheie perioada de revizuire a ideilor, mentalitatii si informatiilor referitor la imbunatatirea conditiilor de munca si trai, a regimului de viata si rutinei zilnice, serviciu, obligatii, responsabilitati, eforturi fizice si ingrijirea sanatatii. Pentru o saptamana ai liber sa iti ajustezi gandirea, atitudinea si interesele in mod corespunzator.

De luni pana vineri poti fi visator, impresionabil si senzitiv cu privire la relatiile profesionale, cariera, imaginea publica, urcarea in ierarhie si atingerea obiectivelor tale. Fii inspirat si fermecator, insa evita idealismul si sacrificiile, ai grija la scandaluri sau incidente in societate, relatia cu superiorii sau autoritatile, obiective nerealiste si dezamagiri.

In plus, Luna Noua de vineri te indeamna teoretic spre noi inceputuri legate de relatiile personale si directe, cuplu, parteneriate de viata sau afaceri, asocieri, colaborari, aplanarea conflictelor, procese sau contracte. Practic, atentie la temperament, neclaritate, confuzii, tensiuni, impulsivitate si agresivitate. Profita insa ca sa faci planuri de viitor realiste, cu speranta si incredere, pe care sa le pui in practica mai tarziu!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.