Home / Horoscop saptamanal / Gemeni 29 octombrie – 4 noiembrie 2018

Gemeni 29 octombrie – 4 noiembrie 2018

HOROSCOP GEMENI 29 OCTOMBRIE – 4 NOIEMBRIE 2018

Atentie la dusmani, tensiuni in dragoste, cu copiii, prietenii sau la serviciu

 

Referitor la ingrijirea sanatatii si gasirea unor terapii, conditiile de munca si trai, regimul de viata, serviciul tau si colegi, pana joi, dar in special luni, poti primi vesti excelente, poti avea intalniri benefice, poti face planuri favorabile si poti avea succes in orice tranzactii sau negocieri. Totusi, ia in calcul si o schimbare importanta pe plan sentimental sau financiar, deoarece poti intampina situatii tip surpriza.

Cu privire la relatii, atractii si beneficii materiale, tot pana miercuri poti avea parte de evenimente neprevazute ce tin de relatiile de dragoste si cu copiii, exprimarea artistica si veniturile din hobbyuri sau activitati de creatie. In legatura cu acestea, de miercuri, pentru trei saptamani renegociezi contracte, iti reevaluezi abordarea si atitudinea.

Incepand tot de miercuri, esti preocupat mai mult de cuplu, parteneriate, relatii personale, asocieri, colaborari, aplanarea conflictelor, procese, contracte, reconcilieri si lucrul cu publicul. Incearca sa te observi si sa te concentrezi pe aceste subiecte, deoarece peste vreo trei saptamani vei avea ocazia sa iti revizuiesti mentalitatea si atitudinea.

De sambata pana martea ce vine iti sunt favorizate descoperirile, clarificarile si intuitia in legatura cu munca de zi cu zi, serviciu, cariera, profesie, aspiratiile tale, conditiile de munca si trai, energia fizica si sanatatea. Profita pentru a lua initiative cu succes!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.