Home / Horoscop saptamanal / Gemeni 29 aprilie-5 mai 2019

Gemeni 29 aprilie-5 mai 2019

HOROSCOP GEMENI 29 APRILIE – 5 MAI 2019

Incepand de marti, in urmatoarele cinci luni pot exista intarzieri, amanari, limite si bariere referitor la depasirea crizelor, ajutorul din afara, resurse externe sau la comun, imprumuturi, mosteniri, partaje, siguranta emotionala si intimitate. Poti reconsidera decizii mai vechi si pot avea loc lectii de viata care sa accentueze necesitatea maturizarii, organizarii si asumarii responsabilitatilor fata de redresarea psihica, afectiva si financiara.

Poti avea succes in: privinta lucrurilor legate de imbunatatirea psihicului, introspectii, credinta, spiritualitate, cercetarea subiectelor oculte, activitati si relatii confidentiale, renuntarea la sacrificii, dependente sau relatii nocive. Luna Noua de duminica poate reprezenta sansa unui nou inceput.

Concentreaza-te pe: cercul de cunostinte, grupari, organizatii, corporatii, idealurile tale, viitorul apropiat, obtinerea popularitatii si afaceri la scara larga. Anumite situatii te pot forta sa iei decizii rapide si drastice, dar incearca sa dai dovada de adaptabilitate, rabdare si intelepciune. Deschiderea catre noi perspective si curajul folosit in mod cumpatat iti pot fi de folos in orice intalniri personale si sociale, discutii, negocieri, dezbateri sau parteneriate de afaceri. Succesul depinde de atitudinea fata de societate si colectivitate.

Atentie la: accidente, agresivitate, incapatanare, spirit conflictual, excese, impulsivitate, blocaje in accesarea unui ajutor afectiv sau financiar, tensiuni in cuplu sau in intimitate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.