Home / Horoscop saptamanal / Gemeni 28 ianuarie – 3 februarie 2019

Gemeni 28 ianuarie – 3 februarie 2019

HOROSCOP GEMENI 28 IANUARIE – 3 FEBRUARIE 2019

Referitor la cercul de cunostinte, grupari, asociatii, organizatii, corporatii, viitorul apropiat, obtinerea popularitatii, proiecte de viitor si afaceri la scara larga, ai capacitatea de a actiona in forta pentru a te reinventa si poti avea parte de schimbari care sa-ti deschida noi orizonturi. Pot avea loc evenimente neobisnuite, proiecte iesite din comun, provocari sau tentatii legate de asocieri, colaborari, parteneriate, beneficii din uniuni sau contracte.

Poti avea succes in: intalniri, actiuni sociale, demersuri, legalizari, negocieri sau tranzactii ce tin de activitati intelectuale, perfectionare, studii, cursuri certificate, lege, calatorii la distanta, turism, strainatate, in special daca sunt legate de colaborari, asocieri sau contracte.

Concentreaza-te pe: depasirea crizelor si pierderilor, relatii intime si sufletesti, imprumuturi, resurse externe, bani sau posesiuni la comun. In aceste privinte ai ocazia sa iei decizii inspirate si sa pui in practica strategii pline de ambitie pentru a-ti vedea visele implinite.

Atentie la: rabufniri emotionale, situatii critice, tensiuni in afaceri sau in colectivitate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.