Home / Horoscop saptamanal / Gemeni 26 noiembrie – 2 decembrie 2018

Gemeni 26 noiembrie – 2 decembrie 2018

HOROSCOP GEMENI 26 NOIEMBRIE – 2 DECEMBRIE 2018

Atentie la incidente in public, autoritati, cuplu, asocieri, conflicte, colectivitate

 

Pana saptamana viitoare, mai ales de sambata pana luni, pot exista evenimente iesite din comun legate de viitorul apropiat, colectivitate, popularitate, organizatii, legaturi colegiale, cunostinte, relatii romantice sau cu copiii, venituri din munca, beneficii din activitati artistice, creative sau educative. Incearca sa imbratisezi schimbarile ce ar putea sa apara din punct de vedere al stabilizarii afective si financiare, si sa intelegi necesitatea lor.     Luni si marti inca mai poti lua initiative si decizii favorabile pe termen lung, cu privire la urcarea in ierarhie si atingerea scopurilor pe plan social si profesional. Totusi, pana lunea urmatoare ai grija la frustrari, incidente in public si activitati riscante.

Spre sfarsitul saptamanii redevii interesat de imbunatatirea conditiilor de munca si trai, a regimului de viata si rutinei zilnice, serviciu, obligatii, responsabilitati, eforturile fizice si ingrijirea sanatatii. De sambata, doua saptamani poti sa revezi informatii, sa regandesti lucrurile si sa iti ajustezi atitudinea. De duminica, pana in ianuarie iti indrepti atentia asupra relatiilor colegiale, veniturilor si beneficiilor din munca.

Pana vineri si in special luni, poti avea una din cele mai bune zile ale anului datorita unui succes legat de viata de cuplu, parteneriate, relatii personale, asocieri, colaborari, aplanarea conflictelor, procese sau contracte. Pana miercuri fii insa atent la exagerari, excese, certuri sau dificultati de comunicare. Incearca sa vezi care iti sunt posibilitatile reale de expansiune si castig, si eventual sa iti schimbi perspectiva, viziunea si judecata. Pana lunea urmatoare ai grija si la tensiuni, impulsivitate si agresivitate.

Profita de ocaziile de crestere, progres, revizuire si schimbare ce ti se ivesc!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.