Home / Horoscop saptamanal / Gemeni 25 februarie – 3 martie 2019

Gemeni 25 februarie – 3 martie 2019

HOROSCOP GEMENI 25 FEBRUARIE – 3 MARTIE 2019

De vineri, pana pe 26 poti obtine avantaje si beneficii din activitati intelectuale, relatii la distanta, cu strainatatea sau pe internet. Poti castiga din educatie, turism, calatorii, spiritualitate sau actiuni juridice, poti avea parte de intalniri si negocieri pline de succes, de noi oportunitati de a te deschide catre lume si de a evolua.

Poti avea succes in: orice actiuni si initiative legate de obiectivele tale in viata, planul social si profesional, cariera, urcarea in ierarhie, relatia cu superiorii si autoritatile, imaginea publica, statut social si reputatie.

In plus, pot avea loc intalniri secrete reusite, poti sa iti pui visele in practica, poti elimina relatii sau obiceiuri nocive, si poti obtine profit din activitati ascunse sau spirituale.

Concentreaza-te si fii atent la: depasirea crizelor si pierderilor, legaturi intime si sufletesti, imprumuturi, resurse externe, bani sau posesiuni la comun. Pana vineri pot aparea noi posibilitati si directii, poti fi tentat de anumite relatii, investitii sau contracte, pot avea loc intalniri neasteptate si persoane sau proiecte care sa iti starneasca interesul. Ai grija la evenimente neprevazute, impulsivitate si instabilitate pe plan relational si financiar, datorate acestor noi perspective, nevoii de noutate si dorintei de a face o schimbare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.