Home / Horoscop saptamanal / Gemeni 25-31 martie 2019

Gemeni 25-31 martie 2019

HOROSCOP GEMENI 25 – 31 MARTIE 2019

De duminica iti revin energia si vitalitatea, si pentru o luna si jumatate iti indrepti eforturile catre imbunatatirea vietii tale, a imaginii personale, infatisarii si exprimarii. Ai tendinta sa fii foarte energic, activ, grabit, ocupat, sociabil si comunicativ.

Poti avea succes in: obtinerea avantajelor si beneficiilor din cariera, profesie sau statutul social, incepand de marti, pentru aproape o luna. Ti se pot imbunatati faima, imaginea publica si reputatia, legaturile colegiale, cu sefii sau autoritatile. Poti avea parte de intalniri inalte, negocieri pline de succes si oportunitati pe plan profesional. Chiar in prima parte a saptamanii pot exista noi ocazii tentante sau situatii iesite din comun, in special din punct de vedere al unor activitati, persoane sau legaturi ascunse, confidentiale sau secrete.

Concentreaza-te tot pe: obiectivele tale in viata, cariera, planul profesional, statut social, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, imaginea publica, renume, faima si reputatie. Joi se incheie perioada de revizuire a intereselor si mentalitatii, insa ramai preocupat de aceste lucruri inca trei saptamani, in care te poti folosi de clarificarile si constientizarile din ultima perioada. Pana la inceputul lunii viitoare poti fi mai mult intuitiv, imaginativ si visator, asa ca exista riscul unor confuzii, dezamagiri sau neclaritati, mai ales in jurul zilei de joi.

Atentie la: regenerarea afectiva si financiara, legaturi intime si sufletesti, depasirea crizelor si pierderilor, resurse externe, imprumuturi, bani si posesiuni la comun. Pot avea loc evenimente importante care sa schimbe cursul vietii tale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.