Home / Horoscop saptamanal / Gemeni 24-30 iunie 2019

Gemeni 24-30 iunie 2019

HOROSCOP GEMENI 24 – 30 IUNIE 2019

Desi te implici in continuare in activitati legate de finante, venituri si stabilizare materiala, incepand de joi, pentru vreo trei saptamani te intereseaza mai mult socializarea, comunicarea, informarea, anturajul, rudele, prietenii, tranzactiile, schimburile si demersurile. Pana spre sfarsitul lui august oscilezi asupra unor idei, abordari si atitudini ce tin atat de bani, confort si ceea ce detii, cat si de lucrurile si persoanele din jur. In luna iulie vei avea ocazia sa revizuiesti mentalitati si preocupari in ambele domenii de viata.

Poti avea succes in: prima parte a saptamanii, in ceea ce priveste relatiile tale, socializarea, imaginea personala si infatisarea. Referitor la disponibilitatea sentimentala, ce te atrage si-ti doresti, avantaje si beneficii din felul in care te prezinti, farmec si sociabilitate, poti fi mai sensibil si plin de inspiratie decat de obicei. Pot avea loc reuniuni sociale sau romantice relaxante, poti castiga din propria aparitie si poti pune bazele unor noi legaturi sau proiecte personale. Se poate sa faci alegeri pe baze emotionale, sa fii destul de idealist si impresionabil, asa ca ai grija la tentatii, persoane sau situatii confuze.

Concentreaza-te si fii atent la: finante, valori, resurse, posesiuni si talente, obtinerea si cresterea veniturilor, economie, investitii, siguranta materiala, confort si nivelul de trai. In aceste privinte pot avea loc evenimente neprevazute legate de persoane ascunse, un ajutor providential, imbunatatirea starii psihice si eliminarea tendintelor nocive. Situatiile pot aduce schimbari de directie, noi oportunitati, resurse, noi inceputuri sau abordari, insa ar putea implica finalitati ale unor stari sau renuntari la anumite atasamente.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.