Home / Horoscop saptamanal / Gemeni 24-30 decembrie 2018

Gemeni 24-30 decembrie 2018

HOROSCOP GEMENI 24 – 30 DECEMBRIE 2018

Atentie la incidente in public, conflicte sau tensiuni cu superiorii, autoritatile si partenerul

Luni si marti perceptiile, senzatiile si imaginatia iti pot aduce atat o schimbare de conceptie, cat si confuzii si neclaritati legate de relatiile personale, casnicie, parteneriate, veniturile din asocieri, colaborari, aplanarea conflictelor, procese sau contracte. Poti capata o noua viziune si intuitia iti poate arata o noua cale, insa pot avea loc neintelegeri, deziluzii si dezamagiri, iar inclinatia catre acte de binefacere publice, sacrificarea carierei si desfiintarea statutului social iti pot crea dificultati. Aceasta tendinta de durata o poti avea incepand de vineri pana in toamna viitoare, asa ca incearca sa clarifici ce simti si gandesti.

De marti, o saptamana dar cel putin pana vineri, farmecul personal, perseverenta, pasiunea si puterea de convingere te favorizeaza cu privire la locul de munca, relatiile colegiale, conditiile in care muncesti, salariu si castigurile din serviciu.

Alte lucruri importante tin de relatiile intime si sufletesti, depasirea crizelor, resurse financiare externe, imprumuturi, mosteniri, partaje, bani si bunuri la comun. De marti pana vineri poti imbunatati relatiile si poti creste beneficiile, iar de sambata pana miercurea viitoare ai ocazia sa iei decizii favorabile pe termen lung. Tot de sambata, un an ai sansa de a-ti pune visele in practica, de a cladi un nou drum cu incredere in puterea ta de regenerare, in obiectivele tale, dar si in relatiile oficiale, si de a imbina speranta, inspiratia si credinta, cu strategia si realismul. Ca atare, pune-ti o dorinta in aceste privinte in noaptea dintre ani.

Sarbatori fericite! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.