Home / Horoscop saptamanal / Gemeni 23-29 septembrie 2019

Gemeni 23-29 septembrie 2019

HOROSCOP GEMENI 23 – 29 SEPTEMBRIE  2019

Incepand de luni, pentru o luna evenimentele importante tin de puterea personala, ceea ce iti face placere si te face fericit, iubire, legaturi romantice, copii, arta, creativitate, joaca, relaxare si distractii.

In aceasta saptamana situatiile iti aduc in prim plan mai mult aceste chestiuni, cel putin din punct de vedere al preocuparilor, vestilor, intalnirilor, relatiilor, castigurilor si lucrurilor care te atrag. Pot exista atat limitari sau constrangeri, cat si ocazii excelente, dar ai ocazia sa imbini placutul cu utilul si sa iei decizii practice, favorabile si durabile in timp.

Tot aici si Luna Noua de sambata iti aduce noutate, noroc, noi sanse si perspective, intense, impresionante sau eliberatoare. In urmatoarele doua saptamani pot aparea persoane, proiecte sau oferte care sa te tenteze, sa te incante si sa te cucereasca. Poti sa aplanezi conflicte in relatia cu tinerii sau copiii, sa initiezi, sa reinnoiesti sau sa finalizezi legaturi sentimentale, sa gasesti noi distractii, sa renegociezi castiguri din activitati creative sau artistice, jocuri sau sport. Profita de aceasta perioada ca sa faci schimbari pe termen lung!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.