Home / Horoscop saptamanal / Gemeni 23 – 29 iulie 2018

Gemeni 23 – 29 iulie 2018

HOROSCOP GEMENI 23 – 29 IULIE 2018

Atentie la interese ascunse, lege, neatentie, calatorii, tensiuni cu rudele sau strainatatea

In privinta relatiilor cu familia, infrumusetarii locuintei si castigurilor din imobiliare, luni si marti poti vedea mai bine realitatea, dar poti avea parte de dezamagiri sau deziluzii. De miercuri pana sambata ai insa ocazia sa gasesti solutii si rezolvari legate de imprumuturi sau noi resurse externe, pentru a-ti imbunatati legaturile sufletesti si conditiile de locuit.

De luni, o luna esti activ, sociabil, comunicativ si ocupat, implicat in activitati cu cei din jur, tranzactii, schimburi si miscari de idei, informatii sau bunuri. In aceste privinte, de joi, trei saptamani ai de revizuit mentalitatea, gandirea si interesele, iar in jurul zilei de duminica poti intelege mai bine ca este necesar sa te indrepti spre o noua etapa a vietii tale.

Pentru doua saptamani, in special joia viitoare, atentie la incidente neprevazute, mai ales in calatorii, dificultati cu strainatatea, secrete dezvaluite sau actiuni confidentiale, mai putin morale si legale. In plus, si saptamana aceasta, cel putin miercuri si vineri, ai grija si la graba, viteza, dificultati de comunicare si miscare, cu rudele si in anturaj.

Eclipsa Lunara de vineri poate accentua toate aceste probleme si te poate indemna sa rabufnesti in mod haotic si necorespunzator, cel putin in legatura cu legea, educatia sau relatia cu strainatatea. Incearca sa te detasezi, sa iti controlezi instinctele si sa intelegi corect toate punctele de vedere inainte de a lua o hotarare. Abea peste o luna poti pune in practica decizii favorabile, asa ca incearca sa faci alegeri rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.