Home / Horoscop saptamanal / Gemeni 22 – 28 octombrie 2018

Gemeni 22 – 28 octombrie 2018

HOROSCOP GEMENI 22 – 28 OCTOMBRIE 2018

Atentie la accidente, secrete, dusmani, serviciu, sanatate, epuizare fizica si psihica

 

Si in aceasta saptamana totul se concentreaza pe ingrijirea sanatatii si gasirea unor terapii, rutina zilnica, nivelul de trai, regimul de viata, colegi si locul de munca. Chiar incepand de marti, pentru o luna te implici total in serviciu, gasirea unui mod de a-ti imbunatati conditiile de munca si trai, dar si in grija fata de starea sanatatii tale.

Referitor la aceste lucruri, luni ai putere de convingere si poti descoperi noi informatii, iar de vineri, pentru o saptamana, in special lunea urmatoare, poti primi vesti excelente, poti avea intalniri benefice, poti face planuri favorabile si poti avea succes in orice tranzactii sau negocieri.

Miercuri si vineri pot avea loc incidente neasteptate si situatii neprevazute, relatii sau persoane care sa te provoace sau sa te constranga. In plus, Luna Plina de miercuri poate accentua nevoia unei schimbari legate de sacrificiile tale si te poate dezechilibra energetic. Insa ai ocazia, cel putin vineri si duminica, sa intelegi la ce obiceiuri sau persoane nocive ar trebui sa renunti, ce atitudine sa ai fata de munca ta si sa gasesti solutii de stabilitate cu efect pe termen lung. Profita ca sa iei decizii favorabile practice si rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.