Home / Horoscop saptamanal / Gemeni 22-28 aprilie 2019

Gemeni 22-28 aprilie 2019

HOROSCOP GEMENI 22  – 28 APRILIE 2019

Incepand de acum, in urmatoarele cinci luni ai ocazia sa iti revizuiesti atitudinea referitor la depasirea crizelor, ajutorul din afara, resurse externe sau la comun, siguranta emotionala si intimitate. De miercuri reevaluezi schimbarile drastice, nevoia de a reconstrui si de a controla ce se intampla, iar de martea viitoare felul in care te maturizezi, te organizezi si devii responsabil fata de redresarea psihica, afectiva si financiara.

Poti avea succes in: orice intalniri personale sau reuniuni sociale, discutii, intelegeri sau tranzactii, de duminica incepand, pentru cateva zile. Poti avea o vitalitate crescuta, poti fi energic, activ, sociabil si vorbaret, in special in grupuri mari de oameni. Poti iesi in evidenta si prelua conducerea in cazul dezbaterilor in colectiv, in cadrul corporatiilor sau asociatiilor. Ingeniozitatea, solutiile rapide si deschiderea catre idei de viitor te pot ajuta sa reusesti in orice actiuni si initiative personale. Exista tendinta de a avea reactii rapide in general, asa ca incearca sa eviti superficialitatea, graba, nerabdarea si impulsivitatea.

Concentreaza-te pe: imbunatatirea psihicului, introspectii, credinta, spiritualitate, cercetarea subiectelor oculte, activitati si relatii confidentiale, renuntarea la sacrificii, dependente sau relatii nocive. Atentie la accidente si persoane avand interese ascunse, mai ales in jurul zilei de marti. Evenimente bruste, situatii neprevazute si iesite din comun pot sa-ti aduca surprize de orice natura, de la succes neasteptat, la pierderi si instabilitate.

Atentie si la: dezamagiri, confuzii, incidente, scandaluri sau zvonuri legate de propria persoana si imaginea pe care o ai in fata celorlalti. Se poate sa fii mai obosit, sa te simti cumva descurajat, vinovat, deprimat si deziluzionat, pana sambata inclusiv.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.