Home / Horoscop saptamanal / Gemeni 21-27 octombrie 2019

Gemeni 21-27 octombrie 2019

HOROSCOP GEMENI 21 – 27 OCTOMBRIE  2019

De acum si pana la inceputul lunii viitoare pot avea loc dificultati, confruntari, lupte pentru control, intaietate sau autoritate ce tin de lucrurile care iti fac placere si te fac fericit, iubire, legaturi romantice, copii, arta, creativitate, joaca si relaxare. In aceste privinte initiativele tale pot intampina blocaje, iar evenimentele te pot face sa depui mai multe eforturi decat de obicei. Situatiile tensionate sunt legate de obligativitati sau compromisuri fortate, iar solutiile impun noi strategii si planuri pe termen lung. Cel putin aceasta saptamana este favorabila reformelor si gasirii unor noi moduri de actiune care sa implice responsabilitate, maturitate si stabilitate. Orienteaza-te spre simt practic, disciplina si o atitudine calculata.

Totusi, incepand de miercuri, pentru o luna lucrurile in care te implici concret sunt legate de munca, serviciu, obligatii, responsabilitati, reguli, disciplina si regimul de viata, imbunatatirea conditiilor de trai, terapii si ingrijirea sanatatii. Pana la inceputul saptamanii viitoare pot avea loc evenimente imprevizibile si situatii care sa aduca o schimbare brusca de directie. Imbratiseaza noutatea.

Din perspectiva dorintelor si castigurilor ce tin de indatoriri, serviciu, munca, relatii profesionale, salariu, rutina, eforturi fizice si sanatate, pot exista reinventari, pot avea loc intalniri pline de intensitate, poti gasi noi resurse, poti fi atras sau tentat de anumite persoane, oferte sau proiecte. In aceste privinte poti reconsidera atitudini, poti avea momente de constientizare si intelegere a ceea ce simti si iti face placere cu adevarat. Mergi pe intuitie, nu pe rationament.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.