Home / Horoscop saptamanal / Gemeni 21-27 ianuarie 2019

Gemeni 21-27 ianuarie 2019

HOROSCOP GEMENI 21 – 27 IANUARIE 2019

In continuare te implici in activitati intelectuale si de perfectionare, legate de studii, cursuri certificate, calatorii la distanta, turism, relatia cu strainatatea si actiuni legale. De joi incolo, pana pe 10 februarie esti foarte interesat si preocupat de aceste lucruri, iar spre sfarsitul saptamanii pot avea loc intrevederi, reuniuni, demersuri si discutii importante.

Poti avea succes in: intalniri, initiative si actiuni privind cercul de cunostinte, colectivitatea, obtinererea popularitatii, asociatii, organizatii, corporatii, proiecte de viitor si afaceri la scara larga. Castigurile, reusitele si relatiile iti sunt favorabile in special daca tin de uniuni, asocieri, cooperare si conlucrare. Eclipsa de luni accentueaza interactiunea cu ceilalti, tranzactiile, comunicarea si inscrisurile, asa ca se poate sa semnezi un parteneriat important.

Concentreaza-te pe: depasirea crizelor si pierderilor, relatii intime si sufletesti, imprumuturi, resurse externe, mosteniri, partaje, bani sau posesiuni la comun. In aceste privinte poti primi vesti surprinzatoare, iti poti schimba punctul de vedere si poti primi noi oportunitati.

Atentie la: rabufniri emotionale, situatii critice, tensiuni in afaceri sau in colectivitate, accidente, dificultati de comunicare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.