Home / Horoscop saptamanal / Gemeni 20-26 mai 2019

Gemeni 20-26 mai 2019

HOROSCOP GEMENI 20 – 26 MAI 2019

De marti iti revin optimismul si energia, iar pentru o luna ai ocazia sa te reinventezi. Activitatile care devin importante pentru tine si in care te implici direct si constant, tin de viata ta, imaginea si identitatea personala, integritate, vitalitate, comportament, exprimare si infatisare. Si mental esti preocupat de aceste lucruri in urmatoarele doua saptamani, perioada care este favorabila demersurilor, intrevederilor, planificarii si aflarii unor lucruri noi. Implicarea si prezenta ta fizica iti pot fi de folos si iti pot aduce mult succes. Chiar marti poate fi o zi aglomerata, plina de informatii, vesti sau intalniri. Concentreaza-te pe ce e important, evita sa te imprastii in mai multe directii si fii mai atent la detalii.

Poti avea succes in: initiative ce tin de bani, acumularea materiala, stabilizarea financiara, venituri si resurse proprii, posesiuni, investitii, confort si nivelul de trai. In special miercuri este o zi buna pentru schimbare si actiuni inovatoare ce iti pot deschide un nou drum.

Concentreaza-te pe: pierderi, despartiri, depasirea crizelor afective si financiare, intimitate, relatii de suflet, imprumuturi, surse externe de bani, posesiuni la comun, mosteniri si partaje. Se poate sa fie nevoie sa faci anumite ajustari necesare, pot avea loc lectii de viata prin care trebuie sa treci si evenimente importante care sa schimbe cursul vietii tale.

Atentie la: agitatie, gesturi, vorbe, miscari, graba, neatentie, accidente.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.