Home / Horoscop saptamanal / Gemeni 20 – 26 august 2018

Gemeni 20 – 26 august 2018

HOROSCOP GEMENI 20 – 26 AUGUST 2018

Atentie la incidente, sanatate, serviciu, dificultati de comunicare si tensiuni in dragoste

 

De joi pana duminica ai grija la tensiuni in dragoste si in intimitate, gelozie, cheltuieli pe placeri sau distractii, si blocaje in accesarea unor surse externe de venituri.

De vineri pana martea urmatoare poti obtine noi informatii, noi mentalitati si noi perspective legate de activitatile obisnuite, socializare, interactiunea cu cei apropiati, rude sau anturaj. Atentie la excese fizice si alimentare, exagerari si supraevaluari, pentru a evita dificultati de miscare sau comunicare, legate de tranzactii, acte, serviciu, colegi sau sanatate.

Tot de joi, o luna te implici mai mult in actiuni legate de casa, proprietati imobiliare, familie, parinti, locurile natale si propriile necesitati. Mai mult, pana saptamana ce vine ai oportunitatea de a face schimbari benefice pe termen lung referitor la linistea sufleteasca, imbunatatirea psihicului, stabilizarea emotionala, eliminarea dependentelor si acoperirea nevoilor de baza. Chiar si Luna Plina de duminica te poate ajuta sa gasesti solutii concrete pentru a avea succes pe plan afectiv si intim, ca sa iei hotarari legate de obiectivele tale, cariera si statut social, sa echilibrezi viata personala cu cea profesionala, sa depasesti crizele si sa te regenerezi. Profita pentru a lua decizii favorabile practice si rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.