Home / Horoscop saptamanal / Gemeni 2 – 8 iulie 2018

Gemeni 2 – 8 iulie 2018

HOROSCOP GEMENI 2 – 8 IULIE 2018

Atentie la dificultati de comunicare, tensiuni cu rudele, anturajul si strainatatea

 

Pana joi ai calea deschisa unor solutionari si castiguri ce tin de finante, economie, investitii, posesiuni, venituri, serviciu, cresterea valorii personale, a confortului si nivelului de trai, imbunatatirea regimului de munca si viata, iar de joi pana duminica poti constientiza si repara situatii legate de beneficiile din cariera, profesie, statut social si imagine publica.

De marti pana joi ai grija la incidente legate de comunicare si miscare, conflicte si tensiuni cu rudele, cei apropiati si strainatatea, neplaceri legate de examene, calatorii sau actiuni legale. De vineri pana lunea ce vine poti descoperi noi informatii si idei, poti adopta noi mentalitati sau viziuni legate de anturaj, rutina zilnica, sanatate sau locul de munca.

Incepand de sambata, in urmatoarele trei luni si in special la sfarsit de august, ai puterea de a face schimbari mult mai usor pe plan psihic si intim, din punct de vedere al depasirii crizelor, renuntarii la dependente, situatii sau persoane ce te domina, si gasirii de noi resurse pentru a te regenera emotional sau financiar. Profita de aceasta perioada!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.