Home / Horoscop saptamanal / Gemeni 19-25 noiembrie 2018

Gemeni 19-25 noiembrie 2018

HOROSCOP GEMENI 19 – 25 NOIEMBRIE 2018

Atentie la temperament, conflicte in public, cu autoritatile, in cuplu, in iubire sau cu copiii

De joi, pentru o luna te implici concret in viata de cuplu, relatii personale, asocieri, colaborari, aplanarea conflictelor, procese sau contracte. Chiar de atunci, o saptamana si in special lunea urmatoare, poti avea parte de noroc si succes. Insa in aceste privinte, vreo zece zile ai grija la exagerari, secrete, confuzii, informatii omise sau false, dificultati de comunicare sau miscare, iar pana in decembrie la tendinte agresive si impulsive.

Referitor la imbunatatirea statutului social si atingerea scopurilor pe plan social si profesional, de joi pana martea ce vine, actiunile si strategiile pot fi stabile si durabile in timp. Totusi, pana in decembrie ai grija la frustrari, incidente in public si activitati riscante.

Pe plan relational si material, de sambata, o saptamana pot exista situatii iesite din comun ce ar putea provoca tensiuni in legaturile colegiale, in iubire sau cu copiii, schimbari bruste in relatiile profesionale si de dragoste, dar si in legatura cu resursele din munca si beneficiile din activitati artistice, creative sau educative.

Incepand de duminica iti revine dorinta de a imbina cariera cu activitati caritabile, de intrajutorare si voluntariat. Pot avea loc momente de iluminare, dar si dezamagiri ce tin de obiective nerealiste, idealism, faima, reputatie si imaginea publica.

Luna Plina de vineri poate accentua nevoia unei schimbari de imagine si exprimare a identitatii, dar si a gasirii unui echilibru intre tine, cine esti tu si viata ta, si relatia cu ceilalti. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.