Home / Horoscop saptamanal / Gemeni 19-25 august 2019

Gemeni 19-25 august 2019

HOROSCOP GEMENI 19 – 25 AUGUST 2019

Incepand de miercuri si mai ales de vineri incolo, pentru cel putin trei saptamani te preocupa lucrurile care tin de activitati casnice, familie, imbunatatirea caminului, proprietati imobiliare, originile tale, viata intima si acoperirea necesitatilor de baza. Aici te implici cel mai tare, aici iti sunt incurajate initiativele si aici te concentrezi pe castiguri, ce iti place si iti doresti.

Pana la sfarsitul lunii chiar ai o perioada buna pentru eforturi si actiuni concrete de obtinere a ceea ce te atrage si ti se potriveste. Ti se pot deschide noi oportunitati pentru a te elibera de atasamente, poti incepe relatii sau proiecte noi, poti face schimbari pe plan psihic si intim, te poti replia si porni intr-o noua directie. Succesul si reusitele tin de reuniuni familiale, relatii cu persoane din trecut, infrumusetarea caminului si beneficii din imobiliare.

Totusi, pana saptamana viitoare gandurile si interesele tale inca se mai indreapta catre chestiuni legate de ceea ce se afla in jurul tau, comunicare, educatie, informare, anturaj, rude, prieteni, tranzactii, schimburi de informatii, bunuri sau idei. Pot exista noi perspective de crestere, poti afla noi idei, vesti sau mentalitati si pot avea loc intalniri sau demersuri care sa iti ofere un progres si o viziune de ansamblu asupra lucrurilor. Poti semna parteneriate sau asocieri importante, poti lega noi prietenii, poti avea parte de reusite ce tin de comunicare, comert, transport sau publicitate.

Pe termen lung, de sambata, in urmatoarele doua luni pot exista anumite schimbari de conceptie legate de relatiile personale, cuplu, casnicie, uniuni, contracte, aplanarea conflictelor, procese, colaborari si lucrul cu publicul. In aceste privinte pot avea loc teste de incredere si credinta, posibile confuzii, dezamagiri, scandaluri sau inselatorii. Provocarea este legata de intelegerea diferentei intre iluzie si realitate, perceptia asupra adevarului, corectitudine si judecata dreapta. Aceasta perioada este de revizuire a principiilor dupa care te ghidezi in legatura cu asocierile, contractele si viata de cuplu, mai ales din perspectiva obtinerii succesului, a statutului social, reputatiei si imaginii publice.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.