Home / Horoscop saptamanal / Gemeni 18-24 martie 2019

Gemeni 18-24 martie 2019

HOROSCOP GEMENI 18 – 24 MARTIE 2019

De miercuri, pentru o luna lucrurile care devin mai importante si in care te implici concret, sunt legate de cercul de cunostinte, grupari, asociatii, organizatii, corporatii, proiecte de viitor, obtinerea popularitatii si afaceri de anvergura, la scara larga.

Poti avea succes in: privinta lucrurilor legate de actiuni, activitati si relatii ascunse, religie, spiritualitate, subiecte oculte, eliminarea sacrificiilor, obiceiurilor si persoanelor nocive. Poti descoperi lucrurile sau persoanele care iti fac rau, poti pune punct unor sacrificii si ai ocazia sa iei initiative inspirate in privinta legaturilor secrete. Deciziile luate acum sunt durabile in timp, actiunile tale iti pot stabiliza starea psihica si iti pot consolida castigul din activitati oculte, religioase sau spirituale. Este un moment bun sa preiei controlul asupra vietii tale, sa obtii un ajutor moral, afectiv, psihic, spiritual sau financiar, sa renunti la dependente, sa abandonezi tendintele si relatiile toxice din viata ta, dar sunt posibile dificultati datorita unor relatii, activitati sau beneficii ascunse, mai putin etice sau legale.

In plus, poti obtine avantaje si beneficii din activitati intelectuale, relatii la distanta, cu strainatatea sau pe internet, in special daca sunt legate de contracte, asocieri si legaturi de lunga durata. Poti castiga din educatie, turism, calatorii sau spiritualitate, poti castiga actiuni juridice, poti avea parte de negocieri cu succes si ocazii de a te deschide catre lume, poti descoperi noi moduri de castig pe internet, poti afla unde ti-ar placea sa calatoresti si poti cunoaste persoane de o alta cultura, natie sau religie. Poti avea parte de noroc, succes, noi cai si sanse de a gasi activitati sau relatii profitabile si potrivite pentru tine. Fii deschis experimentelor, insa incearca sa fii chibzuit, sa ramai principial si sa eviti exagerarile.

Concentreaza-te pe: obiectivele tale in viata, cariera, planul social si profesional, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, imaginea publica, renume, statut social, faima si reputatie. In aceste privinte pot exista dezvaluiri de secrete, constientizari si clarificari la nivel de mentalitate si interese. Ai ocazia sa fii intuitiv, sa intelegi care sunt blocajele si ce tendinte negative iti fac rau, insa exista si riscul unor confuzii, dezamagiri sau amanari.

Atentie la: tensiuni in dragoste sau cu copiii. Luna Plina de joi poate accentua nevoia de schimbare in relatiile sentimentale, in modul prin care iti manifesti individualitatea si iti arati puterea proprie, si de gasire a echilibrului intre tine si colectiv, ce dai si ce primesti. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.