Home / Horoscop saptamanal / Gemeni 18 – 24 iunie 2018

Gemeni 18 – 24 iunie 2018

HOROSCOP GEMENI 18 – 24 IUNIE 2018

Atentie la sanatate, serviciu, cheltuieli, rabufniri, discutii, rude, calatorii sau strainatate

 

Luni si marti poti avea un succes legat de finante, investitii, serviciu si imbunatatirea nivelului de munca si trai, iar de marti pana joi iti sunt favorizate actiunile pe plan material si profesional, legate de venituri, cariera si statutul social.

De marti, pentru cinci luni iti revizuiesti realismul din scopurile tale, idealurile legate de cariera si directia profesionala, dar si de imaginea publica si statutul tau social.

Tot de marti, pana joi atentie la blocaje in relatia cu rudele, anturajul si cei aflati la distanta. De joi, pentru o saptamana, in special sambata si miercurea ce vine, ai grija la cheltuieli, pierderea unor resurse, rabufniri si blocaje in intimitate, iar de sambata pana luni la comunicare, mai ales cu colegii de serviciu si cei apropiati.

Incepand de joi, pentru o luna te implici direct in gestionarea finantelor, cresterea nivelului de trai si acumularea materiala. Chiar de miercuri pana sambata poti avea parte de evenimente neprevazute in aceste privinte, legate de eliminarea obiceiurilor costisitoare si imbunatatirea starii psihice. Profita de aceasta perioada pentru a face schimbarile dorite!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.