Home / Horoscop saptamanal / Gemeni 18-24 februarie 2019

Gemeni 18-24 februarie 2019

HOROSCOP GEMENI 18 – 24 FEBRUARIE 2019

De marti, pentru o luna lucrurile care devin mai importante si in care te implici concret, sunt legate de obiectivele tale in viata, planul social si profesional, cariera, relatia cu autoritatile, imaginea publica, statutul social si reputatie. In primele doua saptamani actiunile tale iti pot aduce beneficii, stabilizare si consolidare. Tot in aceste privinte, saptamana aceasta ai ocazia sa descoperi noi perspective si puncte de vedere. Incearca sa te concentrezi pe detalii si pe ceea ce este practic, realist si palpabil.

Poti avea succes in: activitati ce tin de chestiuni intelectuale sau legale, studii, educatie, calatorii la distanta, turism si strainatate. Poti urma o noua cale, te poti aventura in explorari de noi teritorii, poti incepe un curs si poti adopta noi principii de viata.

In plus, pot avea loc intalniri secrete reusite, poti sa iti pui visele in practica, poti elimina relatii sau obiceiuri nocive, si poti obtine profit din activitati ascunse sau spirituale.

Concentreaza-te pe: depasirea crizelor si pierderilor, legaturi intime si sufletesti, imprumuturi, ajutorul extern, bani sau posesiuni la comun. Poti avea intalniri placute si utile, poti atrage noi resurse, poti face strategii rentabile si te poti lansa in proiecte pe termen lung, favorabile atat pe plan relational, cat si financiar.

Atentie la: incidente casnice, tensiuni in familie, neplaceri legate de camin sau imobiliare. Luna Plina de marti poate accentua nevoia unei schimbari pe plan intim, casnic, familial sau locativ, si a echilibrarii vietii personale cu cea sociala si profesionala. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.