Home / Horoscop saptamanal / Gemeni 18-24 decembrie

Gemeni 18-24 decembrie

HOROSCOP GEMENI 18 – 24 DECEMBRIE

Atentie la tensiuni in cuplu, cu colaboratorii si in relatiile personale

 

Profita de Luna Noua de luni pentru a planifica noi asocieri si colaborari, si noi activitati impreuna cu partenerul. Gaseste un compromis intre ce vrei tu si ce isi doreste celalalt, insa actioneaza concret abea dupa ziua de sambata, cand sunt posibile dificultati.

Pana joi poti obtine beneficii din colaborari si parteneriate de afaceri. De sambata, pentru o saptamana poti initia actiuni legate de serviciu, cariera si evolutia profesionala. Si tot de sambata, dar pentru vreo patru luni, poti face cu succes schimbari drastice legate de locul de munca, venituri suplimentare, sanatate, stabilizarea emotionala si financiara.

Incepand de miercuri, in urmatorii trei ani ai posibilitatea sa devii intelept, matur si responsabil referitor la obtinerea linistii sufletesti, regenerarea financiara si depasirea situatiilor dramatice. Joi si in luna ce urmeaza, chiar ai sansa de a lua o decizie in aceasta directie, cu efect pe termen lung, si de a fi mai ambitios si concentrat pe depasirea situatiilor de criza. In plus, de sambata pana lunea urmatoare dai dovada de maturitate in privinta relatiilor intime, a veniturilor suplimentare si a resurselor la comun cu altii.

Profita de aceasta saptamana ca sa constientizezi importanta fixarii unor scopuri pe care sa le atingi in privinta redobandirii puterii interioare si a depasirii situatiilor de criza!

Sarbatori fericite! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.