Home / Horoscop saptamanal / Gemeni 17 – 23 septembrie 2018

Gemeni 17 – 23 septembrie 2018

HOROSCOP GEMENI 17 – 23 SEPTEMBRIE 2018

Atentie la incidente, secrete, rabufniri, calatorii, relatia de dragoste sau cu copiii

 

Pana vineri iti sunt favorabile tranzactiile imobiliare si comunicarea in familie. Pana miercuri insa ai grija la incidente neprevazute, persoane ascunse, examene sau calatorii, iar spre sfarsitul saptamanii pot avea loc dezvaluiri de secrete, crize emotionale sau financiare.

Toata saptamana, mai ales miercuri si sambata, pot avea loc evenimente importante legate de studii, imbunatatirea cunostintelor, judecata, procese, moralitate, strainatate sau drumuri lungi. Atentie la actiuni impulsive, incidente neprevazute si finalizari de situatii.

Si totusi, de sambata pana miercurea ce vine iti sunt benefice initiativele ce tin de creativitate, iubire, educatie, distractii, calatorii, actiuni legale sau strainatate. Mai ales ca tot de sambata, trei saptamani esti preocupat de propria afirmare si exprimare, lucrurile pe care le poti crea si te fac fericit, dragoste, arta, petreceri, relaxare si copii, iar de duminica, o luna chiar te implici total in aceste chestiuni. Profita de noile oportunitati pe plan personal!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.