Home / Horoscop saptamanal / Gemeni 17-23 iunie 2019

Gemeni 17-23 iunie 2019

HOROSCOP GEMENI 17 – 23 IUNIE 2019

Incepand de vineri, in urmatoarele cinci luni ai ocazia sa revizuiesti obiectivele tale in viata si sa clarifici cat esti de realist in ceea ce priveste succesul, cariera, directia profesionala, relatia cu autoritatile, imaginea publica si statutul social. In aceasta perioada chiar pot avea loc descoperiri, ajustari de principii, teste de incredere si credinta.

Poti avea succes in: a doua parte a saptamanii, in ceea ce priveste relatiile tale, socializarea, imaginea personala si infatisarea. Referitor la disponibilitatea sentimentala, ce te atrage si-ti doresti, avantaje si beneficii din felul in care te prezinti, farmec si sociabilitate, poti fi mai generos, indulgent si impresionabil decat de obicei. Pot avea loc reuniuni sociale sau romantice relaxante, poti castiga din propria aparitie si poti pune bazele unor noi legaturi sau proiecte personale. Ai posibilitatea sa afli ce iti doresti cu adevarat, dar incearca sa fii realist si atent la tentatii, exagerari, persoane sau situatii confuze.

Concentreaza-te pe: echilibrarea resurselor de care dispui cu cele obtinute din afara, a stabilitatii materiale cu cea afectiva, a confortului fizic cu cel emotional. Incearca sa gasesti o cale de mijloc si revizuieste-ti interesele, actiunile, atitudinea si scopurile pe termen lung.

Pe de o parte, de vineri, pentru o luna, lucrurile in care te implici in mod direct, tin de finante, resursele, posesiunile si talentele tale, obtinerea si cresterea veniturilor, economie, investitii, siguranta materiala, confort si nivelul de trai. Zilele acestea pot exista blocaje, discutii, lupte sau conflicte, dar si situatii ce pot evolua rapid si intens, asa ca ramai atent la ceea ce conteaza cu adevarat.

Pe de alta parte, poti primi lectii de viata cu privire la pierderi, despartiri, depasirea crizelor afective si financiare, intimitate, relatii de suflet, imprumuturi, surse externe de bani, posesiuni la comun, mosteniri si partaje. Saptamana aceasta pot avea loc evenimente importante care sa-ti atraga atentia asupra necesitatii de a te maturiza in aceste privinte. Ai insa ocazia sa iti urmezi visele si sa iei decizii inspirate, durabile in timp.

Atentie la: procese, conflicte si tensiuni in relatiile personale, in casnicie sau cu asociatii. Luni, momentul de Luna Plina accentueaza nevoia de progres, independenta si schimbare in legatura cu ceilalti, legaturi directe, uniuni, cuplu, partenerul de viata, colaborari, asocieri, conflicte, procese, confruntari, contracte, lucrul cu publicul si contactul direct cu ceilalti. Aici pot aparea noi perspective si directii, atat finalizari cat si noi inceputuri. Asculta-ti instinctele si indrazneste sa mergi mai departe!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.