Home / Horoscop saptamanal / Gemeni 17-23 decembrie 2018

Gemeni 17-23 decembrie 2018

HOROSCOP GEMENI 17 – 23 DECEMBRIE 2018

Atentie la incidente in public, conflicte sau tensiuni cu superiorii, autoritatile si partenerul

Toata saptamana, cel putin pana joi, pot avea loc situatii neprevazute in colectivitate, in afaceri sau in cercul tau de prieteni. Poti primi noi oportunitati ce tin de relatiile personale si sociale, asocieri, cuplu, parteneriate de viata si afaceri, aplanarea conflictelor, procese sau contracte. In aceste privinte, de marti pana vineri iti sunt favorabile orice planificari, demersuri, tranzactii si intalniri. Totusi, de sambata pana martea ce vine ai grija la zvonuri, falsuri, omiteri de informatii sau probleme de comunicare.

De marti, o saptamana dar mai ales pana vineri, poti avea un succes pe plan profesional, referitor la serviciu, salariu, legatura cu superiorii sau autoritatile. Ti se pot imbunatati reputatia si imaginea publica, poti urca in ierarhie si poti obtine beneficii din munca pe care o depui. Imbina placerea si inspiratia cu spiritul practic.

Legat de redresarea afectiva si financiara, relatii intime si sufletesti, surse externe de venituri, imprumuturi, mosteniri, partaje, bani si bunuri la comun, luni inca mai poti actiona favorabil. De sambata, o luna te concentrezi mai mult in aceste directii. Luna Plina din acea zi poate accentua insa nevoia unei schimbari in privinta resurselor proprii, si a echilibrarii stabilitatii materiale cu cea sufleteasca. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.