Home / Horoscop saptamanal / Gemeni 16-22 septembrie 2019

Gemeni 16-22 septembrie 2019

HOROSCOP GEMENI 16 – 22 SEPTEMBRIE  2019

Saptamana aceasta este ultima in care te implici in chestiuni ce tin de activitati casnice, familie, parinti, trecut, imbunatatirea caminului, proprietati imobiliare, originile tale, viata intima si nevoile sufletesti. Initiativele si actiunile incepute acum iti pot aduce schimbari favorabile mai ales in ceea ce priveste siguranta afectiva, relatiile intime si de suflet, recapatarea controlului psihic, emotional si financiar, obtinerea unui sprijin din afara, imprumuturi, resurse externe sau la comun.

Referitor la aceste lucruri, intimitate, regenerare si depasirea crizelor, de acum pana anul viitor pot avea loc anumite blocaje si limitari, dar si sanse reale de crestere si succes. Foloseste-ti ambitia, fii matur si responsabil.

Incepand cu lunea ce vine evenimentele importante sunt legate de puterea personala, ceea ce iti face placere si te face fericit, iubire, legaturi romantice, copii, arta, creativitate, joaca, relaxare si distractii. Pana atunci insa poti fi constrans sa iei anumite decizii in mod fortat, pot avea loc intalniri sau discutii tensionate, dar poti avea parte si de noi perspective si oportunitati favorabile. Fii realist si practic, fa planuri de viitor.

In aceasta perioada mai pot exista anumite schimbari de conceptie legate de relatiile personale, cuplu, casnicie, uniuni, contracte, aplanarea conflictelor, procese, colaborari si lucrul cu publicul. In aceste privinte pot avea loc teste de incredere si credinta, confuzii, dezamagiri, scandaluri sau inselatorii. Provocarea este legata de intelegerea diferentei intre iluzie si realitate, perceptia asupra adevarului, corectitudine si judecata dreapta.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.