Home / Horoscop saptamanal / Gemeni 16-22 aprilie 2018

Gemeni 16-22 aprilie 2018

HOROSCOP GEMENI 16 – 22 APRILIE 2018

Atentie la sacrificii, tensiuni cu prietenii, rabufniri emotionale si blocaje in afaceri

Toata saptamana, mai ales pana miercuri poti avea parte de situatii neasteptate in cercul in care te invarti, ce tin de prieteni, relatii sociale sau popularitate.

In primele doua zile incearca sa nu exagerezi cu generozitatea fata de ceilalti. Tot atunci te poti implica intr-o relatie intima, poti obtine resurse externe, o oferta de munca, un ajutor psihic sau material confidential. Saptamana aceasta si cealalta ai sansa sa actionezi concret pentru a obtine venituri suplimentare din munca, sa te regenerezi psihic si financiar, si sa iti cresti nivelul de trai. In plus de vineri, o luna ai tendinta sa fii meditativ si retras, asa ca analizeaza, evita gandurile negative, elimina dependentele si renunta la sacrificii.

Incepand de acum, in urmatoarele cinci luni ai ocazia sa iti revizuiesti atitudinea referitor la obtinerea linistii sufletesti si a mijloacelor pentru a depasi crizele financiare si afective. De miercuri, felul in care te maturizezi, te organizezi si devii responsabil, iar de duminica reevaluezi schimbarile drastice si puterea interioara de a controla ce se intampla.

La sfarsitul saptamanii, pana miercurea ce vine ai grija la rabufniri, tensiuni cu prietenii, blocaje financiare sau in intimitate, aflarea unor secrete sau pierderea unor resurse.

Profita de Luna Noua de luni ca sa definesti planurile de viitor si obiectivele pe termen lung. Initiaza noi prietenii si noi parteneriate de afaceri, implica-te in colectivitate!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.