Home / Horoscop saptamanal / Gemeni 15-21 iulie 2019

Gemeni 15-21 iulie 2019

HOROSCOP GEMENI 15 – 21 IULIE 2019

Pana vineri inca ai ocazia sa afli informatii si sa reconsideri atitudini, preocupari si interese referitoare la socializare, comunicare, informare, anturaj, rude, prieteni, tranzactii, schimburi si demersuri. In plus, in aceste privinte iti sunt incurajate initiativele si actiunile directe, in special cele legate de cuplu, uniuni, contracte, aplanarea conflictelor, procese, colaborari, lucrul cu publicul. Poti semna parteneriate sau asocieri importante, poti lega noi prietenii, poti avea parte de reusite ce tin de comunicare, comert, transport sau publicitate. Posibilitati de succes exista pana spre sfarsitul lunii si mai ales pana pe 25, dar se poate sa fie nevoie sa-ti evaluezi corect puterea, sa stabilesti reguli si sa eviti exagerarile.

Eclipsa Lunara de miercuri poate aduce rabufniri legate de regenerarea financiara si emotionala, echilibrul afectiv, relatii intime si sufletesti, ajutorul primit, resurse externe sau la comun, imprumuturi, mosteniri, partaje. Pot avea loc schimbari radicale si evenimente care sa accentueze necesitatea unui echilibru intre nevoia de confort si siguranta materiala, si ce trebuie facut ca sa te redresezi emotional si sa obtii un ajutor din afara.

Ca urmare pot exista dificultati si tensiuni, cel putin pe plan financiar, legate de bani, posesiuni, acumulare si stabilizare. Poti intampina restrictii sau blocaje cu privire la ceea ce detii, resurse, castiguri, achizitii, investitii si obtinerea veniturilor, dar poti avea parte si de momente de inspiratie, noi oportunitati, lucruri sau proiecte care sa-ti placa si sa te atraga. Pentru a gestiona aceste crize ramai increzator si incearca sa renunti la atasamente nefolositoare, sa mergi pe ceea ce simti si iti doresti cu adevarat.

Tot in aceste privinte, de vineri incolo, pana pe 1 august poti sa descoperi lucruri noi si sa revizuiesti abordari si mentalitati legate de finante, valori, resurse, posesiuni si talente, obtinerea si cresterea veniturilor, economie, investitii, siguranta materiala, confort si nivelul de trai. Mai ales spre sfarsitul saptamanii pot avea loc neintelegeri sau confuzii, dar poti avea parte si de momente de intelegere si constientizare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.