Home / Horoscop saptamanal / Gemeni 15-21 aprilie 2019

Gemeni 15-21 aprilie 2019

HOROSCOP GEMENI 15 – 21 APRILIE 2019

Doar pana sambata te mai implici direct in lucruri ce tin de cercul de cunostinte, grupari, organizatii, corporatii, idealurile tale, viitorul apropiat, obtinerea popularitatii si afaceri la scara larga. Totusi, ramai in continuare o perioada preocupat de colectivitate, societate si actiuni de grup. De miercuri, trei saptamani la nivel de mentalitate, comunicare, interese, intalniri, alergaturi si demersuri, iar de sambata, aproape o luna, din punct de vedere al sociabilitatii, relatiilor, dorintelor si castigurilor.

Poti avea succes pana sambata in: ceea ce priveste relatia cu superiorii si autoritatile, avantajele si beneficiile din cariera, reputatie, renume sau statut social. Pot avea loc intalniri intense, poti primi oferte care te-ar putea tenta, poti gasi noi resurse si moduri de castig. Poti castiga din aparitii in public si pot exista oportunitati pe plan profesional. Incearca totusi sa practici moderatia si cumpatarea, ramai principial, evita fixatiile, excesele, extravaganta si lipsa de moralitate sau corectitudine.

Concentreaza-te pe: imbunatatirea psihicului, introspectii, credinta, spiritualitate, cercetarea subiectelor oculte, activitati si relatii confidentiale, renuntarea la sacrificii, dependente sau relatii nocive. Incepand de sambata, pentru o luna aceste lucruri devin cele mai importante.

Atentie la accidente si persoane avand interese ascunse, chiar de vineri, pana la sfarsitul saptamanii viitoare. Evenimente bruste, situatii neprevazute si iesite din comun pot sa-ti aduca surprize de orice natura, de la succes neasteptat, la pierderi si instabilitate.

Atentie si la: ego, distractii si jocuri de noroc. Luna Plina de vineri poate accentua nevoia de recunoastere si schimbare in relatiile sentimentale, in modul prin care iti manifesti individualitatea si iti arati puterea proprie. Incearca sa revezi situatiile din ultima luna si sa iei decizii rationale pentru gasirea unui echilibru intre tine si colectiv, ce dai si ce primesti.

Per total, in a doua parte a saptamanii ai grija la: accidente, insomnie, agitatie, sanatate, persoane ascunse, dificultati legate de cei dragi, copii, colegi sau serviciu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.