Home / Horoscop saptamanal / Gemeni 14 – 20 mai 2018

Gemeni 14 – 20 mai 2018

HOROSCOP GEMENI 14 – 20 MAI 2018

Atentie la secrete, calatorii, blocaje afective, financiare sau cu prietenii

 

Si saptamana aceasta, macar in prima parte, atentie la incidente neprevazute sau ciudate, secrete, examene, calatorii la distanta, relatia cu strainatatea, legaturile cu prietenii, blocaje financiare, intime sau afective, informatii, relatii sau actiuni ascunse, confidentiale.

De marti, pana in noiembrie inconstanta si situatiile inedite pot aparea in privinta secretelor, actiunilor si relatiilor ascunse, si eliminarii tendintelor negative. De miercuri, tot pana in noiembrie, cu pauza vreo luna, iti indrepti energia catre perfectionare, educatie si calatorii. De sambata, pentru trei saptamani iti sunt favorizate investitiile si poti avea venituri, dar si cheltuieli mai mari decat de obicei, in special pentru confortul personal.

Joi si vineri sunt zile bune pentru a renunta la anumite obiceiuri proaste. De joi pana sambata poti avea surprize legate de finante si relatii sau venituri secrete, confidentiale. Tot de atunci, o saptamana iti sunt favorizate examenele, actiunile legale si drumurile lungi.

Profita de Luna Noua de marti ca sa-ti clarifici perceptiile si spiritul practic, si sa hotarasti exact ce sacrificii esti dispus sa faci. Renunta la ceea te trage inapoi!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.