Home / Horoscop saptamanal / Gemeni 14-20 ianuarie 2019

Gemeni 14-20 ianuarie 2019

HOROSCOP GEMENI 14 – 20 IANUARIE 2019

De duminica, pentru o luna lucrurile care devin mai importante si in care te implici concret, sunt legate de studii, perfectionare, cursuri certificate, redirectionare profesionala, calatorii la distanta, turism, relatia cu strainatatea, procese si actiuni legale.

Poti avea succes in: intalniri, initiative si actiuni privind cercul de cunostinte, colectivitatea, obtinererea popularitatii, asociatii, organizatii, corporatii si afaceri la scara larga. Castigurile, reusitele si relatiile iti sunt favorabile in special daca tin de parteneriate, asocieri, cooperare si conlucrare. Indrazneste sa descoperi si sa obtii ce ti-ar placea si ti s-ar potrivi, dar ramai realist, controleaza-ti instinctele si actioneaza pas cu pas.

Concentreaza-te pe: depasirea crizelor si pierderilor, relatii intime si sufletesti, imprumuturi, resurse externe, mosteniri, partaje, bani sau posesiuni la comun. In aceste privinte pot avea loc situatii imprevizibile, schimbari marcante, finalizari, noi inceputuri si oportunitati.

Atentie la: rabufniri emotionale, situatii critice, tensiuni in afaceri sau in colectivitate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.