Home / Horoscop saptamanal / Gemeni 13-19 mai 2019

Gemeni 13-19 mai 2019

HOROSCOP GEMENI 13 – 19 MAI 2019

Pana joi inca mai esti dinamic, indraznet, plin de curaj, iar energia si spiritul de lupta le indrepti catre actiuni personale, intalniri si activitati care sa-ti imbunatateasca viata in general. In aceste privinte, la inceputul saptamanii poti lua initiative pline de succes.

Dupa aceea, incepand de joi, pentru o luna si jumatate iti canalizezi eforturile si actiunile catre acumularea materiala, stabilizarea financiara, obtinerea veniturilor, cresterea valorii personale, resurse, posesiuni si talente, investitii, confort si nivelul de trai. Chiar de atunci, pana saptamana viitoare ai ocazia sa incerci ceva nou si sa pornesti pe o noua cale.

Poti avea succes in: orice tip de intalniri, actiuni, dezbateri sau demersuri. Reusitele tin de cercul de cunostinte, relatiile sociale, imaginea pe care o ai in fata maselor, in colectivitate, organizatii si corporatii, avantaje si beneficii din proiecte avangardiste si afaceri la scara larga. Pe plan relational si financiar, din perspectiva popularitatii, activitatilor sociale, grupurilor si multimilor, pana miercuri ai sansa de a obtine ce iti doresti, in special prin actiuni si initiative personale, de imbunatatire a imaginii si vietii tale in general.

Concentreaza-te pe: imbunatatirea psihicului, introspectii, credinta, spiritualitate, cercetarea subiectelor oculte, activitati si legaturi ascunse, renuntarea la sacrificii, dependente sau relatii nocive. Din aceste puncte de vedere ai o perioada plina de analize interioare, dar si de alergaturi si demersuri concrete. Evenimentele iti pot aduce schimbari de optica, poti avea momente de iluminare si constientizare, poti descoperi informatii sau secrete si ai ocazia sa iei decizii practice pe termen lung. In plus, de miercuri, pana pe 9 iunie creste probabilitatea obtinerii avantajelor si beneficiilor din legaturi si actiuni confidentiale. In privinta acestora, pentru o saptamana, pana miercurea viitoare poti avea parte de situatii neprevazute. Poti descoperi modalitati secrete de a obtine castiguri, poti primi un ajutor material intr-un mod neasteptat si te poti implica intr-o relatie ferita de ochii lumii. Se poate sa gasesti solutii profitabile inventive sau neconventionale ce iti pot creste confortul psihic si material.

Atentie la: lucruri neobisnuite, persoane ascunse, relatii sau activitati mai putin aflate la vedere, deoarece evenimentele si situatiile sunt de tip surpriza. Teoretic sunt tentante si placute, insa ramai totusi practic, evalueaza corect situatiile, fii realist si chibzuit. La Luna Plina de duminica ai grija si la sanatate, epuizare fizica si tensiuni la serviciu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.